2010. február 6., szombat

Zenék és számítógépes programok letöltése ingyen

Összefoglalót készítette::csillaglany
Az oldalról magyar és nemzetközi zenéket és különböző számítógépes programokat tölthetsz le teljesen ingyenesen. Ha ez még nem volna elég, hallgathatsz itt online rádiókat, illetve elérhetsz innen néhány online TV- csatornát is. A rádiók közül elérheted innét az összes országos rádió online adásait, a tv-k közül viszont inkább a helyi kábeltévéket tudod itt nézni.

Magyar zenék közül Gáspár Laci, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori dalait tudod letölteni, de vannak mulatós, hiphop, illetve diszkó zenék is. Külföldi zenékből igazi húzónevek nincsenek az oldalon, viszont rengeteg MP3 csengőhangot tölthetsz le a mobilodra. A bal oldali sávban videókat látsz, amelyekből rengeteg van az oldalon, csak kattints alul a még több videó linkre, és máris előtűnik. Itt elsősorban mai trendi slágerek klipjeit nézheted meg.

Az ingyenes programok rész többféle lehetőséget kínál: választhatsz audió, cd-és dvdíró, képszerkesztő, internetböngésző, kiegészítő, videolejátszó és vírusirtó programok közül. Ezenkívül vannak fájlcserélő programok és PC játékok is.

A jobb oldali sávban találod a legnépszerűbb letöltéseket, ahonnét az MSN Messenger-t, vagy a Nod 32 vírusirtó programot tudod letölteni.

Zenék és számítógépes programok letöltése ingyen Originally published in Shvoong: http://hu.shvoong.com/internet-and-technologies/software/1970610-zen%C3%A9k-%C3%A9s-sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9pes-programok-let%C3%B6lt%C3%A9se/


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése