2011. július 23., szombat




Zöldségek és gyümölcsök a fogyás szolgálatában

Összegyűjtöttük önnek azokat a nyári gyümölcsöket és zöldségeket, melynek a segítségével elérheti az ideális testsúlyát. Alacsony kalóriatartalmuknak köszönhetően nyugodtan fogyaszthatja reggeltől estig őket, a plusz kilók mégis elkerülik majd.

Fogyjon ananásszal!

Az ananász nagyszerű alapanyaga az ínycsíklandó nyári üdítőknek, gyümölcsleveknek és turmixonak, gyorsítja az emésztést így laposabb hasa lehet. Készítse el őket a Smoothie Makerrel.

Diétázzon őszibarackkal

Tele értékes vitaminokkal, tápanyagokkal és rostdús viszont kalóriaszegény, így bármkor fogyaszthatja.

Édes-édes... paprika

A paprika gyorsítja az anyagcserét, tele C-vitaminnal és vassal nem hiányozhat a nyári étrendből.

Ízletes szilva

A szilva igazán ízletes gyümölcs, tele értékes ásványi anyagokkal és rosttal, mely gyorsítja az anyagcserét, mindezek tetejében kalóriaszegény.

Lédús görögdinnye

Szerencsés, ha a görögdinnye a kedvenc nyári gyümölcsi közé tartozik, hiszen magas víztartalmának köszönhetően hamar eltelíti, mégis alacsony kalóriatartalmának köszönhetően nem kell aggódnia a kilók miatt.

Fehérjegazdag borsó

A borsónak magasabb a protein- és vastartalma, mint a többi zöldségnek általában, így megfelelő altarnatívája a húsnak, ráadásul zsírszegényebb!

Diétás zeller

Igaz, egész évben elérhető a boltokban, mégiscsak a legjobb nyáron, mikor még zsenge zellergumót és zellerszárat kaphatunk. Nagyon alacsony a kalóriatartalma, kiváló K és C vitaminforrás, mindezek mellett elősegíti az egészséges emésztést is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése